Ehipamentele cu care lucram la pregatirea rotilor autoturismului dvs, exclusiv pt clientii Arena Wheels!

Nu reinventam roata, ci modul in care se invarte!!

Atentia la detalii face diferenta intre a vibra sau nu masina, intre a trage sau nu stanga-dreapta, intre a tremura sau nu volanul in mana, si, de ce sa nu o spunem, intre a zgaria sau nu o janta in procesul de instalare!!!

Toate aceste lucruri nu se pot realiza fara cele mai performante echipamente din lume la ora actuala:

- Am lasat levierele din mana care pot zgaria foarte usor o janta la montat/demontat si folosim doar JOYSTICK-uri.

- Masina noastra de spalat roti nu foloseste perii sau bile ci ULTRASUNETE (aceeasi tehnologie cu care se spala metalele pretioase), curatarea efectuandu-se FARA ATINGEREA ROTII !!!

- Echilibrarea rotii se efectueaza cu ajutorul unui SIMULATOR DE SOSEA care "vede" comportamentul caii de rulare a anvelopei pe suprafata carosabilului cu ajutorul unui tambur special... si eventuala deformare a jantei cu ajutorul laserului care o scaneaza permanent, putand OPTIMIZA asezarea anvelopei pe janta prin invartirea acestora intre ele, in pozitia in care roata formeaza un cerc cat mai rotund posibil, cu ajutorul functiei ROAD FORCE!!! Apoi, masina poate spune unde trebuie asezata fiecare roata stanga/dreapta - fata/spate pe autoturismul dvs, astfel incat, sa puteti beneficia de tractiune minima nedorita a directiei stanga-dreapta sau de vibratii minime in caroseria masinii.

Dupa cum vedeti, folosim termeni pe care alte Service-uri poate nu ii vor folosi nici peste 10 ani... Noi am investit deja in cele mai performante echipamente, fara nici cel mai mic compromis! Nu ne intereseaza sa instalam cat mai multe masini pe zi, ci la cea mai buna calitate posibila!!

Va programam si va efectuam serviciile, astfel incat timpul de asteptare sa fie minim posibil. Sunati-ne din timp si noi o sa va asteptam pe dumneavoastra, nu dumneavoastra pe noi!!!

Noi, cei de la Arena Wheels, ne dorim sa veniti si sa ne provocati. Orice eventuala experienta negativa anterioara va ramane de domeniul trecutului! Va dam un pont, nu veti fi primii.. dar ramane intre noi!! ;)

Va invitam la Arena Wheels!!!

 

Masina de echilibrat roti Hunter Road Force Elite

 

Masina de montat/demontat anvelope 12-26 inch Corghi Artiglio Master 26"

 

Masina de spalat roti cu ultrasunete Tiresonic

 

Rezultatele spalarii cu Tiresonic: